Bacalaureatul se reia pe 23 august

Aproape 65.000 de candidati ar putea participa la a doua sesiune de bacalaureat intre 23 august si 9 septembrie
 
<p>Dintre acestia, 61.946 au fost respinsi dupa prima sesiune a bacalaureatului. Lor li se pot alatura si candidati care nu au promovat examenul in alte sesiuni sau care nu au participat pana in august 2010 la nicio testare de acest fel, anunta Mediafax.
Sesiunea de toamna a examenului de bacalaureat debuteaza cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana si in limba materna, in 23 si 24 august. In zilele de 24 si 25 august va avea loc evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba moderna, iar pe 26 si 27 august e programata evaluarea competentelor digitale.
Probele scrise vor incepe in 30 august cu proba la limba si literatura romana, urmata in 31 august de proba la limba si literatura materna. In data de 1 septembrie va fi sustinuta proba obligatorie a profilului, iar in 3 septembrie proba la alegere a profilului si specializarii.
Primele rezultate vor fi afisate in 5 septembrie, iar cele finale, dupa rezolvarea contestatiilor, vor fi anuntate in 9 septembrie.   </p>
Vote it up
266
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza