Avem cel mai frumos magazin din lume!

Galeriile Sabion, amplasate in magazinul Cocor din Bucuresti au castigat, la Hollywood, titlul de cel mai frumos magazin din lume 
<p>Magazinul a adus, in premiera, in Romania, trei trofee castigate la Hollywood, in cadrul celei de-a 40-a editii a premiilor ARE (Association for Retail Environments) din Statele Unite.
Pe langa titlul pentru cel mai frumos magazin din lume, Galeriile Sabion au mai primit si Premiul pentru inovatie in pardoseala si Premiul pentru expunere artistica. Magazinul romanesc din Cocor a concurat cu alti 500 de jucatori de pe piata internationala de retail, printre care Tiffany's, Macy's  sau Apple Store.

La editia din acest an, juriul a fost format din 8 membri, printre care se numara Mitch Abbott, The Rockport Company, Luiz Andrade, Sony Electronics Inc, Jessie Bove, DDI magazine si Anne Dinardo, VMSD magazine. „Magazinul Sabion din COCOR a fost premiat gratie aspectului de galerie de arta, modului in care sunt expuse bijuteriile si pardoselei din otel inoxidabil si granit care alimenteaza expozoarele cu curent electric. Prin cele trei trofee c]stigate am demonstrat ca si in Rom]nia luxul poate fi exprimat armonios la nivel artistic. Bijuteriile noastre sunt destinate persoanelor cosmopolite, cu gusturi rafinate, cu spirit explorator si consumatorilor de arta", a declarat Claudiu Bologa, director general Sabion. Deschis in octombrie 2010, Galeriile Sabion din Cocor ocupa o suprafata de 65 metri patrati la parterul magazinului. Sabion este un proiect care isi propune sa promoveze miscarea artistica rom]neasca din lumea bijuteriilor. 


„Este o onoare pentru noi sa gazduim Sabion, cel mai frumos magazin din lume, si in acelasi timp singura galerie a designerilor rom]ni de bijuterii. Odata cu acest succes hollywoodian, Sabion a devenit partenerul Cocor in proiectul cultural Aleea Celebritatilor din Piata Timpului si a produs pentru Maia Morgenstern o bijuterie de aur reprezent]nd steaua ce a fost dezvelita duminica 1 mai l]nga magazinul Cocor, cu ocazia zilei de nastere a actritei" a declarat Dan Barbulescu, Presedintele Consiliului de Administratie COCOR S{. Association for Retail Environments este o organizatie non-profit cu sediul la Hollywood care reuneste liderii industriei de retail la nivel international. >n 2011, ARE a acordat 57 de premii la 23 de categorii de retail design anul, printre care magazinul anului, sustanabilitate, mobilier de magazin, prezentare vizuala. </p>

Vote it up
218
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza