Autobuz pentru B’estfest

Publicul va avea la dispozitie o linie speciala de transport RATB pentru deja traditionalul festival de muzica de langa Bucuresti
 
<p>
Festivalul B’estfest Summer Camp va avea loc, anul acesta, in perioada 6-8 iulie, la iarba verde, pe islazul comunei Tunari.

La fel ca anul trecut, publicul care va alege sa vina la festival cu transportul in comun va avea la dispozitie o linie speciala, pusa la dispozitie cu sprijinul RATB, care va functiona inclusiv pe timp de noapte. Linia va functiona tur si retur, de la Piata Charles de Gaulle (statia de metrou Aviatorilor), cu oprire si in Piata Presei Libere, pana la intrarea in B’estfest Park. Autobuzele vor avea inscriptionate textul “Linie speciala B’estfest” si vor circula cu o frecventa de 15 minute, incepand 6 iulie, ora 16.00 (vineri, prima zi de festival) si respectiv ora 12.00 in zilele de 7 si 8 iulie, pana la ora 22.00.

Se va circula in directia B’estfest Park inclusiv dupa ora 22:00, insa la interval de 60 de minute, pana la ora 2 dimineata. La intoarcere, autobuzele vor pleca de la B’ESTFEST Park spre Bucuresti, in functie de fluxul de spectatori, la interval de 15 sau 30 de minute, pana la ora 4:00 dimineata. Plata calatoriei se va face prin achizitionarea unui bilet pentru liniile preorasenesti, respectiv 1,5 lei.
 
Publicul va avea la dispozitie si linia de maxi-taxi 445, cu statie la refugiul de tramvai al liniilor 16 si 36 (din statia de metrou Pipera) sau de la Statia Baneasa S.A. Acesta va circula la interval de 15 – 20 de minute, iar capatul de linie se va afla in imediata apropiere festivalului, microbuzul fiind disponibil si pe timp de noapte. Cei care vor veni cu masina personala vor avea la dispozitie o parcare gratuita in cadrul B’estfest Park. La intrarea in spatiul de festival vor exista si suporturi speciale pentru biciclete.

Anul acesta, la B’estfest au fost anuntate deja trupe ca Pulp, Garbage, Royksopp, Caro Emerald, Modestep, Selah Sue, Booka Shade, Milow, Skindread, Dope D.O.D., Trolley Snatcha, Andy C, Kreator, Meshuggah si Moonspell. Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, pe www.myticket.ro si in retelele afiliate, la pretul de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping.

Tinerii de pana in 26 de ani beneficiaza de 50% discount din pretul biletului daca vin in „gasca” de 5 persoane, iar copiii mai mici de 12 ani au acces gratuit in prezenta unui adult.

Detalii suplimentare despre festival sunt disponibile pe www.bestfest.ro si pe pagina de Facebook a evenimentului: www.facebook.com/Bestfest.Romania.

</p>
Vote it up
439
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza