Ateliere pentru elevi la TIFF

Festivalul International de Film Transilvania va avea anul acesta un program de educatie pentru elevi si tineri
 
<p>
Nu mai e mult pana la debutul celui mai important festival de film din Romania, TIFF. Evenimentul, care se va desfasura intre 23 mai si 10 iunie la Cluj Napoca, va avea si anul acesta un program de educatie media si cinematografica pentru elevi si tineri - EducaTIFF.

De data aceasta, pe langa programul de proiectii de film urmate de dezbateri si continuarea competitiei locale EducaTIFF - Tineri Critici de Film (elevi clasele II – XII) si ateliere de film pentru elevi (clasele I - IX), realizate intr-un studio de film adus din Danemarca, de la Institutul de Film Danez. FILM-X este studioul de film computerizat, pentru copii si adolescenti, al Institutului Danez, iar FILM-Y este versiunea mobila a unuia dintre studiourile de la FILM-X din Copenhaga, ce se deplaseaza in diferite locuri pentru a le oferi copiilor ocazia de a-si face propriul filmulet.

In perioada 1-17 iunie 2012, studioul FILM-Y din Danemarca va poposi si la Muzeul de Arta din Cluj-Napoca. De luni pana vineri, grupurile scolare se pot programa pentru vizite la studioul FILM-Y (cate o clasa pe zi), iar sambata si duminica atelierele la FILM-Y sunt dedicate familiilor (tot in baza programarilor).

Mai multe detalii gasesti pe www.tiff.ro

</p>
Vote it up
494
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza