Atelier de bune maniere

Scoala de Arte si Maniere organizeaza, in aceasta luna, un curs de eticheta pentru copii
 
<p>Atelierul este dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 12 ani. Organizatorii sustin ca acest curs nu va fi o prezentare scolareasca a normelor de conduita pe care copiii ar trebui sa le deprinda si nicio o insiruire a ceea ce ar trebui sau nu ar trebui sa faca.
Potrivit acestora, deprinderea unui comportament elegant, respectuos si manierat ii poate ajuta pe cei mici sa relationeze mult mai usor cu cei de varsta lor si le construieste increderea in sine, oferindu-le baze solide pentru dezvoltarea personalitatii de adult.

Regulile bunelor maniere vor fi insusite si aplicate prin intermediul scenetelor de teatru, a jocurilor de rol, a dansului si a mimei, dar si prin tehnici artistice precum colajul, desenul sau origami. Astfel, procesele de invatare si deprindere a unei purtari adecvate vor fi eliberate de presiunea regulilor, a restric\iilor si a conformarii, transformandu-se intr-un demers natural si placut.

Cursul se va finaliza cu o serbare, in fapt o demonstra\ie de eticheta in societate si comportament manierat sustinuta de copii in fata parintilor.
Pentru informatii si inscrieri, intra pe www.fundatiacaleavictoriei.ro.

</p>
Vote it up
274
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza