Aplicatie care adoarme copiii

Daca ai probleme cand trebuie sa-i culci pe cei mici, afla ca s-a inventat o aplicatie de telefon capabila sa-i adoarma
 
<p>
Matthew Nifield, un tata de gemene din Belgia, a incercat toate solutiile posibile ca sa-si faca fetele sa adoarma. Madeleine si Gwyneth refuzau sa adoarma in acelasi timp, insa parintele a gasit in cele din urma o metoda eficienta: a facut o compilatie cu zgomote din natura, scrie publicatia online 7sur7.be.

El a creat o aplicatie pentru iPhone si iPad, pentru a-si impartasi solutia si altor parinti, care este folosita in prezent in lumea intreaga. Denumita White Noise Ambiance, aceasta a fost descarcata de mii de parinti epuizati.

Aplicatia asociaza sunete blande, cum ar fi zgomotul valurilor, ploaia care cade pe capota unei masini, torsul unei pisici. Matthew a inregistrat 150 de sunete si le-a incercat pe toate pe fetele lui, atunci in varsta de sase luni. „Zgomotul lor preferat este cel al valurilor”, spune tatal gemenelor. „Este foarte linistitor. Eu il prefer pe cel al picaturilor de ploaie pe capota masinii. Cu zgomotul asta, eu adorm in zece minute”, adauga el.
 
Printre sunetele aplicatiei se mai numara oracaitul unor broaste in padure, zgomotele produse de un tren cu aburi, un uscator de rufe sau un aparat de tuns iarba.

</p>
Vote it up
397
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza