Aniversare 5 ani revista Reader's Digest

 
Dragii nostri prieteni,

Aniversam cinci ani de cand cea mai citita revista din lume a iesit din tipar, pentru prima oara, in limba romana. Multi dintre voi v-ati bucurat atunci alaturi de echipa noastra si ati intrat cu sufletul deschis in aceasta comunitate extraordinara, de aproape 70 de milioane de cititori din peste 60 de tari, care continua sa creada in altruism si in puterea fiecaruia dintre noi de a ne schimba viata in bine.

Altii, mai cinici, au carcotit ca suntem prea „americani“, ca descriem viata ca-ntr-un balon roz, ignorand aspectele triste sau grave ale realitatii. Din fericire, voi, cititorii nostri fideli, ati inteles cat de mult se insala. Voi stiti ca eroii nostri nu sunt nici superstaruri, nici bogatasi sau manechine cu sani de plastic, ci oameni obisnuiti, ca noi toti, care au fost siliti de destin sa infrunte necazuri si provocari greu de dus.

Ceea ce ii face speciali si ne determina sa le istorisim povestea este doar faptul ca au reusit sa gaseasca o cale de a trece peste toate cu fruntea sus. Sunt aceia dintre noi pe care suferinta i-a facut mai buni si mai curajosi. Oameni frumosi, cum stiu ca sunteti si voi, cititorii nostri. Pentru ca sunt convinsa ca nu ne-ati ales intamplator.

Reader’s Digest este si va ramane o revista pentru voi, pentru oamenii cu o intelegere profunda a vietii, care sunt hotarati sa aleaga tot ce e mai bun din ea.

Cu ocazia aniversarii noastre, va multumim inca o data ca existati. Va multumim ca, datorita voua, putem continua sa asternem pe hartie marturii emotionante despre curaj, incredere si recunostinta. Si va dorim sa ramaneti asa cum sunteti: sa nu ignorati lucrurile triste care se intampla in jurul vostru, dar sa gasiti intotdeauna energia de a va opri o clipa din drum, pentru a va bucura de ceea ce e frumos si curat in vietile noastre.

La multi ani buni!

Anca Titorov – redactor-sef,
&
echipa editoriala a revistei Reader's Digest

 

 
 
In fotografie (de la stanga la dreapta): Stefana Totorcea (redactor), Anca Titorov (redactor-sef), Petre Secicar (art director), Ada Bucur (redactor), Elena Corche (asistent editorial), Florica Zanfir (director difuzare), Catalin Ionita (redactor), Ovidiu Muresanu (director media si publicitate)