Animalele de la Zoo, adoptate virtual

Vrei sa adopti un animal de la Zoo Bucuresti? De acum poti face asta accesand un simplu site pe Internet
 
<p>Oricine poate deveni parintele virtual al unuia dintre cele opt animale VIP de la Zoo Baneasca, accesand sectiunea special creata pe site-ul digitalzoo.kappa.ro. Acest lucru e posibil datorita primului serviciu de adoptii virtuale de animale din Romania, prin platforma Digital Zoo, lansat de UPC Romania, Animal Planet si Gradina Zoologica Bucuresti.
Leii Ella si Marc, cuplul de ursi Gina si Vasilica, tigrul Luna, pelicanul Gogu si faimosii Julio si Isabela sunt indragitele animale VIP care pot fi vizitate on-line, in direct, zi de zi pe website-ul primei gradini zoologice virtuale din Romania.
Dupa de au fost urmarite de aproximativ 25.000 de vizitatori unici in numai 4 luni de la relansarea proiectului Digital Zoo, acum fiecare dintre personajele VIP de la Zoo Bucuresti pot fi adoptate de la distanta de orice iubitor de animale.
Pentru a deveni parinte virtual, vizitatorul site-ului digitalzoo.kappa.ro trebuie sa completeze cateva date personale intr-un formular online, in sectiunea de adoptii. Vor primi automat pe mail o diploma virtuala de parinte adoptiv, precum si informari periodice personalizate cu cele mai noi intamplari, nazdravanii si curiozitati din viata animalelor de la Zoo Baneasa.
Odata deveniti parinti adoptivi, acestia isi pot urmari prietenul necuvantator preferat atat online, cat si in timp real, la Gradina Zoologica din Baneasa, iar pe viitor vor avea sansa de a se implica mai activ in viata animalelor, prin diverse actiuni pregatite special pentru ei.</p>
Vote it up
123
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza