Andreea Marin ne sustine campania!

Initiativa Reader’s Digest pentru implementarea butonului de siguranta pe internet a impresionat-o pe Andreea
 
<p>
Si nici n-ar trebui sa ne mire. Pe langa faptul ca este parinte, Andreea tocmai a aniversat primul an de existenta al Scolii Mamelor, un proiect marca proprie prin care si-a propus sa sprijine femeile-mame care se confrunta cu probleme.

Asa ca problema hartuirii online a copiilor, de catre pedofili sau chiar de catre alti copii, nu putea s-o lase rece pe Andreea Marin Banica. Motiv pentru care a decis sa ne promoveze campania prin intermediul site-ului Fundatiei “Pretuieste Viata”.

Astfel, Andreea a scris despre faptul ca mii de copii si adolescenti din Europa sunt hartuiti, in prezent, prin intermediul internetului si al telefoanelor mobile. Zi si noapte, acesti copii sunt intimidati, umiliti si amenintati prin sms-uri, mailuri, pe messenger sau pe site-urile de socializare.

Vedeta a reamintit, in postarea de pe site, ca oricine se poate alatura campaniei pentru introducerea Butonului de Siguranta pe Internet, care sa faca legatura cu centrele nationale de asistenta special create.

Pana la ora actuala, peste 50.000 de europeni si-au aratat adeziunea. Si tu o poti face, completand chestionarul conceput special pentru campanie, disponibil la adresa: http://www.protejeazacopiiipenet.ro

Participa la dezbatere pe pagina de Facebook a campaniei: https://www.facebook.com/butondesigurantapeinternet

</p>
Vote it up
221
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza