Alatura-te campaniei noastre!

Pedofilii s-au mutat din parcuri si curtea scolii pe internet. Reader’s Digest cere un Buton de Siguranta pentru copii 
<p>In fiecare zi, copii fara aparare sunt sedusi, abuzati si agresati pe internet.
Din acest motiv, Reader's Digest a lansat in iunie, la nivel european, in toate cele 16 tari in care suntem reprezentati, o campanie intitulata Siguranta pe Internet. Ne-am propus sa strangem cat mai multe voturi, pe care le vom prezenta apoi industriei internetului, guvernelor si Uniunii Europene, pentru a solicita crearea unui Buton de Siguranta pe Internet.

Ce este un buton de siguranta? Este un buton prezent pe ecranul computerului, pe orice program de acces pe internet, sub forma unei iconite care, atunci cand este accesat, conecteaza utilizatorul direct cu politia. In Marea Britanie, un astfel de buton exista de mai multi ani si le ofera copiilor posibilitatea de a apela direct la politie, daca acestia se simt amenintati online. Datorita acestei facilitati, peste 600 de copii au fost salvati in ultimii cinci ani si peste 1.100 de pedofili au fost arestati.

Europa are nevoie acum de un buton asemanator, dar va fi nevoie de efortul cetatenilor obisnuiti, al tuturor, sa solicite autoritatilor si industriei sa ia masuri rapide pentru a-i proteja pe utilizatorii tineri ai Internetului. Reader's Digest Europa cu peste trei milioane de sustinatori  de pe tot continentul iti cere sa sprijini aceasta campanie.

Completeaza sondajul nostru AICI  pentru a putea aduna cat mai multe voturi si sustine-ne campania pe Facebook http://www.facebook.com/butondesigurantapeinternet, devenind fan si promovand-o in randul prietenilor tai.

Multumim,
Echipa Reader’s Digest Romania</p>

Vote it up
623
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza