Ai dat spaga la spital?

Poti face public orice te deranjeaza intr-o clinica sau intr-un cabinet medical
 
<p>
Recent a fost realizat un site pentru sesizari si reclamatii in domeniul medical. Fie ca esti pacient, fie ca esti medic sau orice alt lucrator din domeniu, poti posta pe www.medalert.ro orice nemultumire ai.
Daca esti pacient si te-ai saturat de tratamente gratuite pe care trebuie sa le platesti, de medici care asteapta spaga inainte recunostintei tale, de spitale murdare unde trebuie sa-ti aduci tifonul de acasa, atunci fa o sesizare. E singura salvare!
Daca esti medic si te-ai saturat sa fii complice tacut la coruptia din sistem, sa fii tratat cu un salariu de mizerie, sa fii lasat la urma pentru ca „pilele” sa prospere, atunci fa o sesizare. E singura salvare.
Daca esti jurnalist si doresti ca articolele tale sa se transforme in interpelari adresate autoritatilor sau ai informatii despre coruptia din sistemul medical, atunci fa o sesizare. Tot aici poti gasi potentiale subiecte de reportaj sau informatii din sistemul medical.
Echipa MedAlert va prelua sesizarile si va urmari reactia si eficienta raspunsului autoritatilor responsabile, asigurand expunerea in media a cazurilor de coruptie si de lipsa de transparenta a autoritatilor medicale.
</p>
Vote it up
481
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza