Afla totul despre pisici

Cea mai completa si mai simpatica enciclopedie despre micile feline prezentata vreodata la TV va incepe sambata pe Animal Planet
 
<p>
Postul de televiziune prezinta, incepand de sambata, un serial documentar despre unul dintre cele mai iubite animale de companie.

De la Arabian Mau si Kurilian Bobtail pana la Bicolora Orientala si Europeana cu Par Scurt, telespectatorii vor descoperi o paleta extraordinara de date fascinante despre felinele noastre preferate, precum si despre ciudatenii comportamentale, istorie genetica si exemplare celebre.

Vei putea face, astfel, cunostinta cu pisicuta care ii consoleaza pe cei indurerati, la un salon de pompe funebre pentru animale de companie, dar si cu felina care are cate sase "degete" la fiecare labuta.

In plus, vei afla ce rasa nativa de pe o insula ar putea fi prima felina domesticita de om, de ce anumite pisici au impulsuri de adevarati talhari si ne intrebam daca e adevarat ca pisicile au noua vieti. Toate acestea, alaturi de interviuri cu specialisti, imagini si fotografii stilizate transforma "Totul despre pisici" intr-o prezentare fara precedent a matelor pe care le indragim cu totii.

</p>
Vote it up
481
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza