Abramburica se marita

Dana Rogoz a fost ceruta in casatorie in rulota
 
<p>
Vedeta ProTv International, Dana Rogoz, tocmai s-a intors din vacanta de Paste pe care a petrecut-o impreuna cu Radu in Europa, cu o veste foarte frumoasa pentru cei apropiati.
Prezentatoarea emisiunii “De Suflet” a fost ceruta in casatorie de iubitul ei, cu care are o relatie de 8 ani si a spus “da”. Cum s-a intamplat totul si cit de surprinzator a fost pentru Dana, povesteste chiar ea.
“Stiam ca noi plecam in Germania sa ne cumparam o rulota cu care sa calatorim de acum inainte prin toata lumea, dar nu banuiam nimic mai mult. Culmea e ca de multe ori, in pauzele de la filmari in timp ce imi asteptam chemarea la cadru intr-o rulota, ma gandeam ca ce frumoasa ar fi o luna de miere petrecuta cu o astfel de casuta pe roti prin Europa... Acum cativa ani, cadou de ziua iubitului meu, am inchiriat-o pentru un weekend chiar pe cea de la filmari, am parcat-o in fata casei, l-am trezit la 6 dimineata si i-am spus: “Hai!”. Am petrecut atunci unul dintre cele mai frumoase weekend-uri din viata noastra, la munte, in rulota noastra, in care am facut pe inserat vin fiert. De atunci ne-am dorit amandoi ca la un moment dat sa avem rulota noastra. Radu a planuit totul, a aranjat cumpararea ei din Germania si am plecat intr-acolo cu ocazia Pastelui. Pe drumul spre casa, mai exact in Praga, chiar in prima zi de Paste, Radu m-a cerut. In rulota. Simplu, foarte sincer si emotionant. Da, am plans”, spune Dana, zambind.
Cei doi nu au stabilit inca niciun fel de detaliu, iar viitoarea mireasa nu s-a gindit nici la rochie si nici la locatia unde si-ar dori sa se intample evenimentul.
“Nu am stabilit inca nimic, stim doar ca va fi o petrecere cu cei mai apropiati prieteni, anul acesta”,  incheie gazda romanilor de pretutindeni la ProTv International.
</p>
Vote it up
203
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza