A fost extras premiul de 25.000 EURO

Fericitul castigator este domnul Ionel Vulpe din Ramnicu-Valcea.
 
<p>Pe 20 iulie 2011 a avut loc tragerea la sorti a Premiului pentru Raspuns Rapid, in valoare de 25.000 EURO, rezervat clientilor care comanda din ofertele noastre.  Fericitul castigator este domnul Ionel Vulpe din Ramnicu-Valcea. Domnul Vulpe are 43 de ani, este lacatus mecanic, este casatorit si are un fiu, Denis Stefan, in varsta de 13 ani.
 
Venit la sediul editurii noastre, domnul Vulpe ne-a declarat ca in general se considera un om norocos si nu este surprins ca a castigat, dar cu toate acestea este extrem de fericit ca se va putea bucura de un premiu atat de important. Bineinteles ca intrebarea cea mai importanta a fost legata de cum isi doreste sa cheltuie cei 25.000 EURO. Ne-a marturisit ca in primul rand va achita un credit, iar cu restul de bani va continua constructia la casa familiei din Ramnicu-Valcea. Ne-a declarat de asemenea ca vrea sa-i faca o surpriza placuta fiului sau, viitor licean – ii va cumpara un laptop mult dorit.

Iata ca increderea in Reader’s Digest a fost ca de obicei rasplatita. Raspundeti in continuare ofertelor noastre pentru ca premiile acordate nu se opresc aici. V-am pregatit in continuare oferte inedite si premii fabuloase.
Poti vizualiza aici lista castigatorilor din cadrul celui de-al Optulea Concurs Reader's Digest. </p>

Vote it up
604
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza