A avut loc tragerea la sorti

Vineri, 7 ianuarie 2011, la sediul Editurii, a avut loc tragerea la sorti a celor 204 premii din cadrul celui de Al Saptelea Concurs.
 
<p>
In prezenta Comisiei de Tragere la Sorti si a unui notar public, Irina Popa, Managerul Concursului, a extras fericitii castigatori ai unor premii substantiale.
 
Marele Premiu, de 70.000 EURO, a fost castigat de doamna Livia Barsan din Campina, judetul Prahova. Pentru ca doamna Barsan a raspuns ofertelor noastre in termen de 14 zile, a castigat de asemenea si Bonusul pentru Raspuns la Timp in valoare de 3.000 EURO, ridicandu-si astfel castigul la impresionanta suma de 73.000 EURO.  La scurta vreme dupa tragerea la sorti, doamna Barsan a fost contactata telefonic de Irina Popa, care i-a comunicat minunata veste. Fericirea doamnei Barsan a fost fara margini, desi in primele momente nu i-a venit sa creada.
 
Un alt premiu important extras este Premiul Special, in valoare de 12.000 EURO. Acest premiu a fost castigat de doamna Daniela Crina Voicea, din Onesti, judetul Bacau. Lista completa a castigatorilor va fi publicata in ziarul Romania Libera, dar poate fi accesata de asemenea si pe site-ul nostru, www.erd.ro.

Pe data de 14 ianuarie 2011, intr-un cadru festiv, se va desfasura Gala de Decernare a Marelui Premiu. Vom publica pe site detalii si fotografii de la eveniment. </p>

Vote it up
1068
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza