Virgil Iantu mai ramane copil un timp

Spune ca munca lui nu e "numai distractie", ca a creste un copil nu e ceva usor si ca a fi "verde" inseamna "sa ai cei sapte ani de acasa". Si asta cu mult umor.Foto: Prima TV
 

<p>Puterea de a se metamorfoza, de a schimba rolul de copil cu cel de adult, de fin umo­rist cu cel de om serios, este unul din marile talente ale lui Virgil Iantu, care l-a ajutat sa poata "administra" cu succes diverse emisiuni. Si daca tot vorbim de rolurile si talentele lui, afla ce ar face Virgil ca primar de Ziua Copilului, cum "petrece" Ziua Mediului si cum se vede el peste ani.

RD: Daca ai fi primarul orasului, cum ai organiza Ziua Copilului?
VI: As da liber la spart geamuri (special amenajate in acest sens), la sarit in pat, la alergat oricat, la joaca pana la miezul noptii, la tavalit prin praf, apa, noroi, la urmarit desene animate si, bineinteles, as interzice lectiile. Dar, de a doua zi, as reimpune disciplina!

RD: Ce inseamna pentru tine Copiii spun lucruri trasnite?
VI: Este a doua emisiune cu care mi-am inceput activitatea in televiziune si sunt foarte atasat de tot ce se intampla in jurul ei. Este o emisiune curata, nealterata in timp, frumoasa, de suflet si plina de umor. Am laudat-o prea mult? Voi decideti!

RD: Ce trebuie sa faca un parinte pentru a-si vedea copilul la emisiune?
VI: Sa-l inscrie la preselectie, nimic mai mult. Nu trebuie invatat nimic de acasa, pentru ca acest lucru se simte imediat. Ingenuitatea copilului trebuie lasata libera. 

RD: Experienta cu acesti pusti te-a ajutat sa intelegi mai bine ce-si doreste si cum gandeste fiica ta de patru ani?
VI: Nu. Cresterea unui copil nu are nicio legatura cu crearea unor momente de umor in cadrul unei emisiu­ni de televiziune. Sunt doua lucruri care se fac foarte greu, dar sunt si foarte diferite.

RD: De obicei, pentru majoritatea oamenilor, a merge la job e ceva stresant. Cum este pentru tine?
VI: Probabil va imaginati ca eu la filmare am parte numai de distractie. Nu este atat de usor precum pare. Copiii spun lucruri trasnite ma solicita mult in timpul filmarilor. Fiecare cuvintel pe care copilul il scoate trebuie urmarit, exploatat pentru a crea momente de umor sau pentru a face legatura cu directia in care vrei tu sa il conduci. E dificil, dar este o activitate din care inveti si care iti umple sufletul de satisfactie. Este minunat!</p>

Vote it up
748
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza