UMOR LA SLUJBĂ

O CLIENTĂ obișnuită a salonului nostru de coafură adormise sub cască în timp ce eu măturam podeaua și îi admiram broșa cu design modern și foarte neobișnuit. Când a ieșit de la cască,
 

O CLIENTĂ obișnuită a salonului nostru de coafură adormise sub cască în timp ce eu măturam podeaua și îi admiram broșa cu design modern și foarte neobișnuit. Când a ieșit de la cască, am întrebat de unde și-a luat-o.

– Dar nu port nicio broșă azi, mi-a răspuns.

– Ba da, i-am spus, arătând spre obiectul în cauză.

– Vai, dragă!, a zis ea, uitându-se în oglindă. Tocmai mestecam o caramea când am adormit cu capul în piept sub cască!

Într-o zi fierbinte și însorită, unul dintre micuții mei elevi de la școala din Wakefield, comitatul West Yorkshire, a venit la mine plângând fiindcă îl înțepase o albină:

– Doamna învățătoare, o muscă în haină de lânică a venit la mine și m-a mușcat!

AM LUCRAT CA profesoară la o mică școală de cartier, unde toată lumea știa pe toată lumea, inclusiv elevii. La un moment dat s-a schimbat secretara care fusese ani de zile și a venit în locul ei o doamnă mai în vârstă foarte drăguță. Imediat după venirea noii secretare eram într-o zi în pauză la cancelarie când a intrat micuțul Pista, elev în clasa a IV-a. Trimis de secretară să o cheme pe învățătoarea lui, Pisti a zis:

– Domnișoară Miruna, a zis o bunicuță să veniți până jos.

O CLIENTĂ FURIOASĂ a sunat la redacție să ne întrebe de ce nu și-a primit ediția de duminică. Am încercat să o temperez explicându-i:

– Doamnă, azi e sâmbătă. Ziarul de duminică nu vă va parveni decât mâine.

După o pauză, persoana de la celălalt capăt al telefonului s-a luminat:

– Așadar de aceea nu era nimeni la biserică azi!

O întâmplare hazlie
de la birou vă poate aduce bani. Detalii în pagina 10.

Vote it up
350
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza