Trucuri pentru un lifting natural

Pentru o reintinerire naturala a fetei, cateva exercitii simple sunt suficiente
 

<p>Gimnastica faciala reprezinta o solutie eficienta pentru intinerirea chipului, potrivit expertilor francezi in cosmetica, care au alcatuit un set de exercitii simple ce au efectul unui veritabil lifting natural. Potrivit specialistilor linternaute.com, pentru o reintinerire naturala a fetei cateva exercitii simple sunt suficiente, cu o conditie insa - sa fie realizate zilnic. Potrivit expertilor, este recomandat ca ele sa fie efectuate in cursul diminetii, pentru a ajuta chipul "sa se trezeasca" si pentru a-i conferi stralucire. Fiecare serie de exercitii trebuie repetata de cinci ori. Scopul acestora este de a revitaliza muschii fetei inca adormiti, care se fac vinovati de aparitia ridurilor de expresie. Primele rezultate vor fi vizibile in doar cateva luni.

Astfel, specialistii recomanda punerea mainilor pe frunte, in pozitie orizontala. Ridicati sprancenele. Mainile dumneavoastra trebuie sa le impiedice sa coboare, apasand cu fermitate. Mentineti presiunea timp de 10 secunde, apoi eliberati sprancenele. Acest tip de exercitiu contribuie la stimularea muschilor frontali si amana aparitia ridurilor de pe frunte, sustin cosmeticieni.
Un al doilea tip de exercitiu presupune sprijinirea coatelor pe o masa aflata chiar in fata dumneavoastra. Plasati pumnii, in pozitie deschisa, sub cele doua maxilare. Incercati sa deschideti gura, "luptand" atat cat este posibil cu pozitia fixa a pumnilor. Mentineti gura deschisa timp de 30 de secunde. Acest exercitiu permite redesenarea ovalului fetei si reda fermitatea gatului, explica specialistii.

Un alt tip de exercitiu facial este pentru prevenirea ridurilor dintre sprancene. Astfel, se recomanda plasarea degetelor aratatoare pe fiecare spranceana, pana la radacina acestora. Incercati sa ridicati sprancenele, rezistand presiunii aplicate de cele doua degete. Mentineti aceasta presiune timp de 30 de secunde. Acest exercitiu are ca efect diminuarea ridurilor dintre sprancene si tonifierea muschilor frontali.

Pentru eliminarea ridurilor de tip "laba gastei" se recomanda plasarea degetelor mijlocii pe colturile externe ale ochilor si trageti de pleoape in directia tamplelor. Incercati sa deschideti ochii, fortand aceasta miscare atat cat este posibil. Mentineti pozitia timp de 10 secunde. Acest exercitiu este excelent pentru resorbtia ridurilor din coltul ochilor.</p>

Vote it up
329
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza