TOP CINCI

CINE / CUM /ACUM / APRILIE
 

CARTE

Ultima prelegere, de Randy Pausch, a fost tradusă în 35 de limbi şi a ajuns la milioane de oameni, inclusiv prin intermediul revistei Reader’s Digest, care a publicat anul trecut fragmente din ea. Când a fost invitat să țină o ultimă prelegere, Randy Pausch, profesor de informatică la Carnegie Mellon University, era deja diagnosticat cu cancer pancreatic în fază terminală. Prelegerea sa nu a fost despre boală, ci despre a-ți împlini cu adevărat visele. El era convins că în asta constă succesul în viață.

În librării, în aprilie, 22 lei

DVD

Pasionații fimelor de colecție au acum pe DVD filmul Când un bărbat iubeşte o femeie, o poveste de dragoste cu Meg Ryan şi Andy Garcia, ce prezintă drama unei familii dezbinate de alcool. Soțul, iremediabil îndrăgostit de cele 600 de zâmbete diferite ale soției, se străduiește să-și salveze căsnicia.

În magazine, în aprilie, 29,9 RON

CD

Cu o lună înainte de concertul din 16 mai de la București, Depeche Mode își va lansa noul album, Sounds of The Universe. E cel de-al 12-lea material discografic din istoria trupei și a fost înregistrat în studiouri din Santa Barbara și New York. Primul single de pe album este Wrong.

În magazine, din 20 aprilie

CINEMA

În Gran Torino, Walt Kowalski (Clint Eastwood), un veteran de război văduv, are probleme majore în a accepta lumea în continuă schimbare din jurul său. El își conduce zilnic, impasibil, automobilul, Ford Gran Torino, prin cartierul în care locuiește, care e tot mai afectat de violente bande de imigranți. Când tânărul Thao, un imigrant asiatic, încearcă să-i fure mașina, reacționează surprinzător și îl ia sub aripa sa morocănoasă pe micul infractor, pentru a-l învăța cum să se poarte ca un bărbat.

În cinematografe, din 17 aprilie

CONCERT

În cadrul turneului național Mahalaua Mon Amour, maestrul Tudor Gheorghe va susține la București un „concert normal“, după cum singur și-l caracterizează. Evenimentul se anunță însă a fi extraordinar, concertul aducând publicului creații lăutărești aparținând unor autori de legendă, cum ar fi Anton Pann, Zavaidoc, Fărâmiță Lambru, Romica Puceanu sau Dona Siminică. Toate vor fi interpretate într-o manieră unică de Tudor Gheorghe. Prețul biletelor e cuprins între 40 și 120 de lei..

Sala Palatului, 8 aprilie, ora 19.00

Vote it up
21
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza