Supa de pui cu cartof dulce

 




Supa de pui cu cartof
dulce


Ingrediente: 1 pui de
2-2,5 kg; 400 g aripi pui; 3 cepe mari, curatate si tocate; 1 cartof dulce
curatat si tocat; 3 pastarnaci curatati si tocati; 2 napi curatati si tocati;
11-12 morcovi curatati si tocati; 5-6 tulpini de telina tocate; 1 legatura
patrunjel tocat; sare si piper dupa gust



Preparare: Pune puiul
curatat intr-o oala mare, umple-o cu apa rece si lasa la fiert pana da in
clocot. Adauga aripile de pui, ceapa, cartoful dulce, pastarnacul, napul si
morcovii. Fierbe o ora si jumatate, indepartand spuma care se formeaza la
suprafata. Adauga telina, pastarnacul, sarea si piperul, mai fierbe 45 de
minute, apoi scoate puiul si toaca-l. Scoateti legumele si amesteca-le cu
mixerul pana devin o pasta. Pune puiul taiat si pasta de legume inapoi in supa.



Vote it up
155
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza