Sidebar: Tarsem despre...

 

Celebritate.
Nu mă interesează. Aş fi îngrozit dacă nişte necunoscuți mi-ar spune că mă cunosc. Am şi duşmani, am şi fani – e bine că nici unii, nici alții nu ştiu cum arăt în realitate.

Filmul visat.
Oamenii fie urăsc, fie iubesc The Fall. Ambele variante sunt bune din punctul meu de vedere.

Provocările vieții.
Tata, fost inginer de avioane, era foarte muncitor… Când eram la şcoală, îmi spunea că sunt cel mai leneş om din lume. Și eram! Nu găseam de făcut nimic care să-mi placă! Apoi am găsit ceva care îmi plăcea la nebunie. Am plecat să studiez cinematografia în SUA, iar tata nu a mai vrut să vorbească cu mine. Îi venea greu să înțeleagă. Sora mea e medic – aceştia sunt oamenii care reuşesc în viață, nu cei ca mine, care doar spun poveşti. A apucat să-mi vadă reclamele, nu și filmele. Oamenii îmi povestesc că vorbea mereu de mine. Mie nu îmi spunea nimic. Credea că nu trebuia să aflu că era mândru de mine. Ceea ce nu m-a deranjat.

Timpul liber.
Nu am prea mult timp liber, dar viața mea e o mare vacanță, fiindcă fac ceea ce iubesc. Am o prietenă fantastică, Lydia Goldblatt. E fotograf. E greu, căci nu putem petrece mult timp împreună. Eu vreau copii, dar ea crede că ar trebui să fim mai mult împreună.

Proiecte de viitor.
The War of Gods, o poveste mitologică tratată în manieră contemporană – cam la fel cum a făcut Baz Luhrman în RomeoȘJulieta. Sper ca la vară să pot începe lucrul și la povestea lui Vlad Țepeş: Vlad văzut ca o persoană care în epoca lui se potrivea, dar judecat în afara lumii sale poate părea mai crud decât era în realitate.

Vote it up
42
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza