Sidebar: Dr. Warren ne vorbește despre mariaj

 

Ce anume îşi doresc oamenii singuri?

Caută cu disperare un sens puternic al camaraderiei şi să aibă o părere cu adevărat bună despre ei înşişi. Când găseşti pe cineva care te face să te simți bine în pielea ta, vrei să fii cu acea persoană tot timpul!

Care este calitatea esențială a unei relații de succes pe care majoritatea oamenilor o trec cu vederea?

Onestitatea. Am văzut oameni singuri care sunt prea iertători cu oamenii care îi mint. Ei cred că a doua oară nu vor mai fi mințiți, dar mincinoşii nu se schimbă.

Care este cel mai important criteriu de compatibi-litate din cele 29 de pe site-ul eHarmony?

Sănătatea emoțională. Nicio căsnicie nu poate fi mai puternică decât sănătatea emoțională a celui mai puțin sănătos partener.

Caracterele opuse se atrag?

Am contrazis puternic această opinie. Eu cred mult în importanța asemănărilor. Adevărul e că opusele adesea se atrag, dar la fel de des se și atacă.

Nu ajuți doar oameniisinguri. Spune-ne despre eHarmony Marriage. Este programul nostru online pentru bunăstarea căsătoriei, este privat şi personalizat. Cuplurile completează un chestionar şi primesc un raport care le indică punctele tari ale relației lor şi punctele care ar putea fi îmbunătățite. Sunt exerciții de rezolvare a conflictelor, de consiliere sexuală, îmbunătățirea încrederii în celălalt şi multe altele.

Ce planuri aveți?

Ne străduim să ajutăm oamenii să îşi găsească o vocație în viață, care ar putea să le ofere multora satisfacție. Nefericirea la locul de muncă pen- tru unul dintre soți poate împovăra mult o căsnicie. În afară de căsătorie, decizia po- trivită cu privire la locul de muncă este cel mai important lucru pe care îl faci. Echipa noastră de cercetători munceşte încontinuu pentru a identifica ce îi ajută pe oameni să găsească o vocație pe care să o iubească şi un loc potrivit pentru a și-o împlini.

Care este cântecul tău de dragoste preferat?

Billy Joel cântă despre „neschimbare“, ceea ce mi se pare cam ciudat, pentru că adaptabilitatea a fost cheia care a făcut ca mariajul meu să dureze deja de 48 de ani!

Vote it up
53
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza