Salata de varza cu marar si dressing de feta

Din volumul "Super Salate"

 

Ingrediente
Pentru 4 portii

1 varza alba lunguiata
1 legatura de marar
150 g branza feta de oaie
200 g smantana fermentata
100 g iaurt
2-3 linguri otet de vin alb
2 linguri ulei de masline
sare
piper negru proaspat macinat

Pe portie
300 kcal, 14 g proteine, 23 g grasimi,
9 g glucide
timp preparare: 25 minute
plus timp de racire: 1 ora

Preparare

1 Se curata varza, se spala, se taie in doua si se toaca sau se rade in fasii cat mai fine. Se spala mararul, se scutura ca sa se zvante. Se rup varfurile si se toaca marunt.
2 Se amesteca varza cu mararul intr-un castron. Se faramiteaza branza feta si se pune intr-un castron. Se adauga smantana si iaurtul.
3 Se toarna uleiul de masline si otetul peste dressing si se bate totul bine cu telul. Dressingul se potriveste de gust cu sare si piper din belsug.
4 Se toarna dressingul de feta peste salata si se amesteca. Se tine totul 1 ora la rece. La aceasta salata se potriveste paine alba sau lipie calda.</p>

Vote it up
240
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza