S-a lansat DVD-ul "Harry Potter si Printul Semipur"

Zeci de copii au participat sambata, pe 28 noiembrie, la lansarea filmului "Harry Potter si Printul Semipur" pe DVD si Blu Ray, intr-un hipermarket din Capitala.Foto: Mediapro Distribution
 

<p>Intr-un decor magic, sustinut de prezenta animatorilor Harry Potter, precum si a celebrilor profesori de magie Lord Magnus Arcturus, Mr. Arsenius Trasnelius si Ms. Petrova Vulchanov, zeci de micuti au intampinat cu urale lansarea pe DVD a celei mai recente ecranizari a francizei "Harry Potter".

Copiii prezenti la eveniment nu s-au sfiit sa-si arate entuziasmul si au participat cu indarjire la toate cursurile din cadrul Atelierului de Magie Harry Potter, precum si la numeroasele concursuri cu premii originale, organizate de Pro Video.

Dupa ce au invatat de la trasnitii profesori Lord Magnus Arcturus, Mr. Arsenius Trasnelius si Ms. Petrova Vulchanov cum sa prepare ceata, fanii Harry Potter prezenti la eveniment au profitat de ocazie si au participat in numar impresionant si la sesiunea de pictura pe fata.

Printre copiii prezenti la eveniment, care s-a desfasurat in Carrefour Orhideea din Capitala, s-au numarat Jenifer Dumitrascu si Ionut Bora, actorii din serialul TV "Ingerasii", difuzat pe postul Acasa. Evenimentul a fost organizat de Pro Video, cu sprijinul Fun Science si Zurlilandia. Copiii prezenti la lansare au fost recompensati cu premii originale marca Harry Potter.

Distribuit in exclusivitate de Pro Video, filmul "Harry Potter si Printul Semipur" poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, in format DVD si Blu Ray, la un pret recomandat de 54,9 lei, respectiv 129,9 lei.

Mai mult, fanii se vor putea delecta si cu editia speciala lenticulara - pe fata carcasei DVD-ului succedandu-se doua imagini din film, in functie de unghiul din care este privita, la un pret special de 59,9 lei.</p>

Vote it up
265
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza