SĂ MAI ȘI RÂDEM

 

Eu lucrez la magazinul unei fabrici de pateu. Într-o zi, șefii mei au creat o nouă gamă: „Pateu pentru copii“. În ziua lansării, o mulțime de copii au venit în magazin, dar de fiecare dată îi vedeam ieșind repede afară, cam speriați. Am înțeles ce se întâmpla după ce am observat anunțul de lângă piramida cu noile conserve de pateu. Scria: „PATEU DE COPII“.

Pe biroul meu a aterizat la un moment dat un raport de la unul dintre agenții noștri de asigurări. Un proprietar de automobil cerea daune pentru un accident, motivându-și astfel cererea: „Șoferul s-a confruntat cu o căprioară mare care i-a sărit din pădure drept în față, atacându-i autovehiculul fără să dețină asigurare“.

Cineva a furat de la vestiar un rând de haine care apar-țineau unei colege, chelneriță la resta-urantul unde lucrez și eu. Ceea ce a înrăutățit situația a fost faptul că ea plănuia să le poarte la petrecerea de Crăciun. Fiind proaspăt angajat, eu nu cunoșteam toate aceste amănun-te, așa că m-a surprins puțin anunțul afișat la „gazeta de perete“. Acolo scria: „Au trecut două săptămâni de la petrecerea de Crăciun, iar eu tot nu mi-am găsit hainele“.

Cine merge în delegație trebuie să completeze un raport de cheltuieli. Una din rubrici se intitulează: „Numele deținătorului de card“. Un coleg a completat: „MasterCard“.

Vote it up
35
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza