SĂ MAI ȘI RÂDEM

 

Într-o zi, la grădiniță, în timpul activității de cunoaștere a mediului, la lecția despre vacă, doamna educatoare îi întreabă pe copii:

– Cine face: „Muuu“?

– Doamna educatoare, răspunde un copil în vârstă de trei ani.

Un afiș care făcea reclamă unei firme locale de prestări servicii anunța următoarele: „Golim fose septice și umplem piscine. Nu cu același utilaj“.

Eram de serviciu la spitalul nostru din zona Los Angelesului, unde lucrez ca asistentă medicală. O ambulanță a adus un bărbat însoțit de soția lui și de o vecină.

Am auzit-o pe femeie spunându-i vecinei:

– Sunt îngrijorată. Ne-am mutat aici de curând și nu știu nimic despre acest spital.

– Nu-ți face griji, i-a răspuns vecina. Doctorii și asistentele de aici sunt excelenți. Știu asta pentru că aici a murit soțul meu de curând.

În timp ce spălam o mașină de la reprezentanța noastră de vânzări, colegul meu, Colin, a observat niște etichete cu sloganuri ecologiste. M-am uitat mai atent la mașină.

În parbriz era expusă la vedere o legitimație de membru al Federației Canadiene de Protejare a Naturii. Cu toate acestea, când am deschis ușa, în interiorul mașinii am găsit huse de scaune din piele de oaie, mănuși de volan din piele de căprioară și o vestă de vânătoare. Întorcându-se spre mine, Colin mi-a spus:

– Ăsta chiar că e un lup în piele de oaie!

La un moment dat, când am intrat în biroul șefei, am observat un anunț: „Vin și zile mai bune: sâmbăta și duminica“.

Vote it up
75
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza