Reader's Digest a deschis un nou magazin!

Va asteptam in NOUL MAGAZIN Reader's Digest din Bucuresti, la parterul cladirii de birouri de pe Strada Delea Noua nr. 2, corp Matei Basarab, vis-à-vis de Biserica Delea Noua.
 

<p>Aici gasiti toate produsele Reader's Digest, dar si informatii despre serviciile si concursurile noastre, intr-o atmosfera calda si foarte primitoare!

Iar pentru clientii noi si vechi care ne viziteaza, am pregatit cate o OFERTA SPECIALA in fiecare luna!

Luna aceasta puteti achizitiona exclusiv din magazin ghidul Sanatatea cu tratamente naturiste la pretul special de numai 69,9 RON, economisind 30 RON si asigurandu-va astfel ca veti beneficia oricand de un ajutor de nepretuit in problemele de sanatate! Exista o multime de afectiuni usoare, sau chiar mai grave precum hipertensiunea sau diabetul, care pot fi tratate la domiciliu, comod si in siguranta. Reader's Digest va ajuta sa descoperiti ca in camara sau frigiderul dumneavoastra aveti, fara sa stiti, adevarate comori. Descoperiti in aceasta carte puterile vindecatoare ale unor terapii precum baile medicinale, masajul, homeopatia, florile lui Bach, uleiurile aromatice si multe altele!

Si asta nu e singura surpriza pe care v-am pregatit-o!

Daca nu ati facut-o deja, va puteti abona acum la Revista Reader's Digest, cea mai citita revista din lume, si primiti pe loc un CADOU VALOROS – cartea Enciclopedia de Istorie Universala GRATUIT, o lucrare care trebuie obligatoriu sa ocupe un loc important in biblioteca dumneavoastra! Abonamentul il puteti incheia in magazinul Reader's Digest, valoarea pentru doi ani fiind de doar 139,6 RON, inclusiv taxe postale si de ambalare, iar revista va va fi livrata cu regularitate, prin intermediul Postei Romane. Aici veti putea gasi o multime de articole interesante pe teme variate: sanatate, educatie, economie, politica, povesti incredibile, dar adevarate cu si despre oameni obisnuiti, interviuri cu celebritati nationale si internationale. In fiecare numar, abonatii se pot intalni cu rubricile lor preferate si cu articole senzationale. Informatii la zi, sfaturi, citate si glume, povestiri pline de dramatism din viata de zi cu zi, orice v-ar putea interesa, veti gasi aici, in revista cu cititori in lumea intreaga!

Va asteptam cu drag!</p>

Vote it up
440
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza