Punci cald de ananas si ghimbir

Acest punci condimentat este o alternativa la cidrul fiert. Este si o sursa buna de bromelaina.
 



Ingrediente:
4 cani suc de ananas, 1 cana ghimbir
proaspat taiat felii (nu trebuie curatat), 1 lingura miere, 1 baton de
scortisoara, taiat pe lung, 8 cuisoare intregi, 1/4 lingurita piper



Preparare:
Intr-o cratita de marime medie, se pun
la fiert sucul de ananas, ghimbirul, mierea, scortisoara, cuisoarele si
piperul. Cand dau in clocot se face focul mic si se fierb 10 minute. Se
strecoara si se serveste cald.

Se obtin 4
portii.

Cantitati per portie: 152 calorii; 0,2 g total grasimi (0 la suta
saturate); 1 g proteine; 38 g carbohidrati; 0 g fibre; 0 mg colesterol; 4 mg
sodiu.

Vote it up
201
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza