Profesorii refuza sa incheie mediile

Dascalii sindicalisti au anuntat ca nu renunta la greva si ca, de azi, refuza sa mai treaca note in cataloage
 

<p>De asemenea, reprezentantii federatiilor sindicale din invatamant sustin ca profesorii nu vor mai incheia nici medii si nu vor lua parte la examene.

"Birourile executive ale celor patru federatii sindicale reprezentative din invatamant, reunite in sedinta comuna in data de 2 iunie 2010, au decis continuarea actiunilor de protest, conform calendarului comun stabilit in data de 12 mai 2010", se arata intr-un comunicat transmis astazi de sindicalisti si citat de Mediafax.

Liderii federatiilor sindicale spun ca, incepand de maine, cadrele didactice vor refuza sa treaca note si calificative in cataloage. Ei mai spun ca dascalii nu vor participa la examenele nationale si la niciun fel de evaluare si nu vor incheia situatia scolara, toate acestea insemnand "blocarea sfarsitului de an scolar".

Profesorii cer renuntarea la masurile anuntate privind diminuarea salariilor si reducerea de personal, acceptarea amendamentelor la proiectul Legii Educatiei si demiterea ministrului MECTS pentru abuzurile asupra cadrelor didactice.</p>

Vote it up
189
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza