Porridge cald cu caise

Cu scortisoara si caise uscate, indulcit cu sirop, se prepara in cateva minute.
 

O portie
contine:

Calorii 40


Glucide 66 g


Proteine 13 g


Grasimi 4 g (grasimi saturate 1 g)

Ingrediente:

40 g fulgi sau gris de ovaz instant


200 ml lapte degresat


4 caise uscate


2 linguri sirop auriu


Un praf de scortisoara macinata

Preparare:

1. Se fierb laptele si ovazul pentru porridge intr-o cratita
mica, 4-5 minute, amestecand continuu sa nu se formeze cocoloase. Daca e prea
legat, se mai adauga putina apa.

2. Intre timp, se taie caisele bucatele.

3. Se toarna peste porridge siropul si scortisoara. Se
toarna apoi porridge-ul intr-un castron, se presara caisele si se serveste.

Timp de preparare: 2 minute


La foc: 5 minute

Se obtine 1 portie.

Varianta: Se pot inlocui
caisele cu o banana mica. De asemenea se pot presara alune tocate, pentru a fi
crocant, dar astfel adaugi 3 g de grasimi.

Vote it up
161
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza