Pitbull-ul lui George a suflat în lumânare

 

Shultz a trecut granița în februarie 1999, din Ungaria. Îl cumpărasem de la un prieten. Îmi doream un pitbull și am primit un pitbull amstaff negru, ceea ce m-a surprins plăcut. Avea aprindere de plămâni și a trebuit să-l țin cu mine în pat în următoarele două luni, în fiecare noapte. De aici un bonus la dorința lui de a sta pe canapele, scaune sau pat.

E dresat și cu bun simț. Mă aștept să vorbească oricând, pentru că dovedește că înțelege mai mult decât va putea arăta vreodată.

Sunt câteva locuri în care lui Shultz îi place foarte mult să meargă și le recunoaște după nume. Are zile în care i se pune pata să mergem într-un loc anume și latră înnebunit, până îi pun intrebarea zilei. De exemplu: „Vrei Brașov?“. Și Shultz o ia razna, semn că exact acolo vrea. În weekend-urile în care călătorește cu noi, o face confortabil, lăfăit pe bancheta din spate. Nu îi place deloc traficul din oraș și ar face orice să ajungă în față, să scape de ambuteiaj.

Anul trecut, de ziua lui, a fost prima oară când i-am pregătit un mini-tort. Am rămas toți impresionați când, la comanda mea, a suflat în lumânarea înfiptă și a stins-o. A suflat cumva ciudat, pe nas, dar a stins-o.

George Vintilă realizează emisiunea The Hit Factory la radio ProFM

Vote it up
Votează
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza