Permise auto pentru copiii de 5 ani

Copiii de 5 ani din Emiratele Arabe Unite vor avea voie sa ia lectii de conducere 
 

<p>Cotidianul national din Emiratele Arabe Unite anunta ca incepand cu acest an, inclusiv copii de 5 ani din emirat vor avea voie sa ia lectii de conducere auto in noul sat de vacanta Traffic City.

Echipaje de politie locala vor monitoriza satul de vacanta si le vor acorda copiilor si adolescentilor oportunitatea de a conduce automobile normale pe soselele din localitate. Copiii cuprinsi in intervalul de varsta 5-12 ani vor avea voie sa conduca masini pe baterii cu o viteza maxima de 15 km/ora, in timp ce adolescentii de 13-17 ani vor conduce masini pe benzina cu viteza maxima de 20 km/ pentru a evita astfel accidentele. Cand mini-soferii vor comite greseli de conducere, vor primi instantaneu avertismente radio de la politisti.

"In acest mod, ne vom asigura ca viitoarele generatii de soferi se vor feri de incalcarea regulilor de circulatie, inca de la cele mai fragede varste. Se vor invata de mici sa poarte centura de siguranta si sa asculte instructiunile politistilor", declara maiorul Ahmed al Niaydi, seful biroului de relatii cu presa din cadrul Politiei Rutiere din Abu Dhabi.</p>

Vote it up
324
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza