Pasta de somon afumat

Din bucatele de somon afumat amestecate cu verdeturi aromate si fasole alba se poate obtine un pate delicios.

Foto: The Reader's Digest Association, Inc./GID

 

<p>Timp preparare: 5 minute, plus 30 de minute pentru racire
Se obtin 4 portii

O portie contine:
Calorii 127
Glucide 9 g
Proteine 13 g
Grasimi 3 g (fara grasimi saturate)

Ingrediente
200 g fasole boabe alba, din conserva, scursa
2 linguri verdeturi proaspete tocate, cum ar fi hasmatuchi, marar si patrunjel
Sucul de la 1/2 lamaie
200 g somon afumat
Sare si piper negru
Garnitura: Toast, biscuiti sau cruditati

Preparare
1. Se amesteca fasolea, verdeturile, sucul de lamaie si somonul intr-un blender sau cu un mixer pana se formeaza un amestec omogen. Se adauga sare si piper negru dupa gust, apoi se transfera pasta in vasul in care se va servi.
2. Se lasa la rece intre 30 de minute si 1 ora.
3. Se serveste cu paine neagra prajita, biscuiti sarati sau cruditati. Este foarte bun mai ales proaspat.</p>

Vote it up
345
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza