Pachetele cu pui in stil latino-american

Aceste tortillas au o umplutura cu aromele traditionale de guacamole, dar mult mai putina grasime.
 

Ingrediente pentru 4 portii:

2 piepti de
pui, fara piele si oase, cam 125 g fiecare


Sare si
piper negru


150 g
mazare congelata


1 ardei
iute verde, curatat de seminte si tocat


1 catel de
usturoi, zdrobit


3 linguri
iaurt degresat


2-3 linguri
coriandru proaspat tocat


Sucul de la
1 lamaie verde


150 g
fasole boabe, de la conserva, scursa si clatita


100 g
rosii, curatate de seminte si taiate in cubulete


2 cepe
verzi tocate


4 lipii
subtiri si moi (tortillas)

Preparare:

Se pune un
ceainic cu apa la fiert si se incalzeste gratarul. Se frig pieptii de pui 6-8
minute, intorcandu-i la jumatatea timpului. Pieptii sunt gata atunci cand,
intepandu-i cu un cutit, lichidul care se scurge din ei este limpede. Se lasa
deoparte sa se raceasca si se taie in cubulete.

Intre timp,
se fierbe mazarea in apa sarata 5 minute sau pana se inmoaie, apoi se scurge si
se clateste.

Se pune
mazarea intr-un blender, se adauga ardeiul iute, usturoiul si iaurtul, putin
coriandru, sucul de lamaie si se piureaza. Se potriveste de sare si piper.

Se
inglobeaza fasolea, rosiile si ceapa in piure. Ungeti cu el lipiile, deasupra
puneti carnea de pui si rulati. Impachetati fiecare portie in folie.

O portie contine:

Calorii 316


Glucide 45
g


Proteine 30
g


Grasimi 3 g
(grasimi saturate 1 g)

Timp de preparare: 20 de minute


La foc: 15 minute

Vote it up
116
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza