PBLICAŢI ÎN READER'S DIGEST!

 

Fiecare dintre noi are ceva de povestit. Trimiteți-ne o glumă, o anecdotă sau o poveste adevărată, demnă de reținut! Contribuțiile selectate pentru publicare sunt recompensate:

Un om deosebit 150 de lei

Gesturi neașteptate de curaj sau generozitate, momente speciale care v-au bucurat pentru o zi sau v-au schimbat cursul vieții ( 100-350 de cuvinte).

Anecdote și glume 30-70 de lei

Bancuri care ne descrețesc frunțile, pentru rubrica „Pilula de râs“ (30 lei). Povestioare amuzante și adevărate din viața de zi cu zi care pot fi publicate la rubricile „Viața pur și simplu“ și „Umor la slujbă“ sau la finalul articolelor (70 lei).

CONDIȚII:
Includeți datele de contact: prenumele, numele, adresa completă, numărul de telefon. Puteți atașa fotografii. Contribuțiile originale publicate și plătite devin proprietatea noastră. Avem drepturi depline de editare. Manuscrisele nepublicate nu vor fi returnate. Nu confirmăm primirea manuscriselor.

TRIMITEȚI TEXTELE

Online: www.erd.ro

E-mail: redactia@rd.com

Fax: 021-201.98.00 – cu mențiunea „Redacția“

Poștă: Reader’s Digest România, Căsuța Poștală nr. 400, Oficiul Poștal nr. 39, București, cu mențiunea „Pentru publicare în revistă“

Vote it up
9
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza