NOUL TĂU JOB partea a-III a

GRIJA FAŢĂ DE CARIERĂ ESTE ACUM MAI IMPORTANTĂ CA ORICÂND. FIE CĂ VREI SĂ URCI ÎN IERARHIE, SĂ FACI MAI MULŢI BANI SAU SĂ SCHIMBI TOTUL, IATĂ CUM AFLI CÂT VALOREZI, CINE TREBUIE SĂ ŞTIE CÂT VALOREZI ŞI CE URMEAZĂ
 

O nouă zi, o nouă rundă
de concedieri pe undeva prin România. Deşi se vorbeşte deja de temperarea sau chiar trecerea crizei, realitatea e că cifra şomajului e din ce în e mai mare. La sfârşitul lunii mai, aceasta urcase la 5,8%, faţă de 5,7% luna precedentă şi faţă de 3,7% în mai 2008.

Dacă unii dintre românii ale căror joburi n-au fost sacrificate tremură în continuare de frica unei concedieri, alţii au decis să-şi învingă orice teamă, să iasă în faţă şi să devină indispensabili companiei în care lucrează.

Reader’s Digest continuă seria articolelor dedicate celor care, pe fondul actualei crizei economice globale, au ajuns într-un punct de răscruce al carierei şi, dincolo de orice, se gândesc că actuala recesiune poate reprezenta totuşi şi o şansă.

În paginile următoare îţi arătăm cum poţi să-ţi construieşti un brand personal şi cum să-ţi pregăteşti următorul pas în carieră.

Vote it up
7
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza