Mulțumim!

 

A mai trecut un an… S-au sfârșit și Sărbătorile, iar darurile de la Moșu’ și-au găsit locul în casele și inimile noastre. Înainte de a ne mobiliza și a începe să înfăptuim ceea ce ne-am propus pentru 2010, vă propun să mai privim o dată înapoi cu recunoștință spre cei care ne-au fost alături și ne-au oferit dragostea lor în anul care a trecut: familia și prietenii noștri.

Noi, cei de la Reader’s Digest, ne gândim și la voi, cititorii noștri, și vrem să folosim acest moment pentru a vă spune, încă o dată, „MULȚUMESC“. Vreau să vă asigur că simpatia și sprijinul vostru sunt apreciate cu adevărat de către toți colegii mei – cei din redacție, care scriu cu pasiune pentru a vă oferi, lună de lună, o revistă interesantă, și cei care se ocupă de relația cu voi în fiecare zi a anului.

Vă dorim un an nou fericit, cu sănătate și bucurii! Și vă mulțumim că faceți parte din marea comunitate globală a cititorilor exigenți, inteligenți și curioși, care continuă să creadă în generozitate și în tot ce este cu adevărat bun în lume.

Cu drag, Anca David Titorov, redactor-șef, și toată echipa Reader’s Digest

Vote it up
85
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza