Legume la cuptor

O reteta usoara, potrivita si pentru o seara de iarna.
 


INGREDIENTE: 3 linguri ulei de masline, 6 catei usturoi taiati felii, 3 cani cubulete dovleac, 285 g verze Bruxelles taiate in doua, 225 g ciuperci shiitake fara cozi, taiate felii subtiri, 2 mere rosii mari (cu coaja) taiate cubulete, 1/4 cana rosii uscate scurse si taiate felii, 1 lingurita rozmarin uscat, sare, 1/4 cana parmezan ras.

PREPARARE: Incalziti cuptorul in prealabil. Intr-o tava amestecati uleiul si usturoiul si dati-le 3 minute in cuptor. Adaugati dovleacul, verzele de Bruxelles, ciupercile, merele, rosiile uscate, sarea si rozmarinul. Coaceti-le 35 de minute sau pana se fragezesc, amestecand la fiecare 10 minute. Presarati parmezanul si coaceti inca 5 minute. Reteta este pentru 4 portii.

Vote it up
172
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza