Lansarile Reader's Digest la targul de carte Gaudeamus

Joi 26 noiembrie, la ora 17.00 in cadrul Targului de Carte, Gaudeamus, a avut loc la standul Editurii lansarea cartii Stiinta fara secrete. Cartea a fost prezentata de Luana Schidu – senior editor la Editura Reader’s Digest - si de invitata nostra speciala Ada Roseti, director la Discovery Networks Romania.
 

<p>Doamna Ada Roseti a descris Stiinta fara secrete, ca pe o carte care ofera celor ce vor sa se afirme prin cunostintele lor, in mediul social „cateva atuuri incontestabile” si de asemenea una care ii ajuta pe adulti sa isi sustina in fata copiilor statutul „atotstiutor” pentru ca ofera raspunsuri pentru multe din intrebarile absolut nastrusnice ale acestora referitoare la fenomene naturale aparent banale precum „cand a inceput timpul?” , „de ce dormim?” si multe altele.

Cumparatorii cartii Stiinta fara secrete au avut prilejul sa se si distreze putin!. Cei care au participat la quiz-ul inspirat din carte si au stiut raspunsul la intrebarea ce le-a fost adresata, au primit un cadou din partea Editurii.

Vineri, tot de la ora 17.00, a avut loc lansarea cartii Reteta pentru o viata lunga. Despre aceasta carte a vorbit nutritionistul Mirela Calutu. Preluand principala idee a cartii, doamna doctor a accentuat ca „reteta” propusa de autori nu este neaparat cea unei vieti indelungate, ci mai ales a uneia indelungate si de calitate. Despre cele cateva modificari ale unor obiceiuri nesanatoase, cu efecte garantat benefice asupra vietii dumneavoastra, puteti afla mai multe din cartea Reader’s Digest, de acum disponibila spre vanzare atat pe site, cat si in magazinul nostru.

Fiecare cumparator care a vizitat standul pe toata perioada targului a primit un voucher ce garanteaza un cadou surpriza in cazul in care, oricand in luna decembrie, cumpara un produs din noul magazin Reader’s Digest, aflat pe strada Delea Noua nr. 2, corp Matei Basarab, parter, sector 3, Bucuresti.

Va asteptam sa ne vizitati cat mai curand!</p>

Vote it up
318
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza