Hoțul-Don Juan

Distrează-te citind despre cele mai stupide întâmplări din lumea răufăcătorilor!
 

Un bărbat din București, Costin S., a aflat pe pielea lui că dragostea îți ia mințile. El a furat în jur de 170.000 de euro din contul unui client al unei bănci. Și-a făcut acte false și s-a împrietenit cu funcționarii. Ba chiar i-a făcut și curte uneia dintre angajate! În ziua când a luat cea mai mare parte a banilor, i-a lăsat acesteia numărul de telefon. Mare greșeală! La știrile ProTV s-a relatat, în septembrie 2008, că femeia l-a sunat, iar omul i-a răspuns, căci nu și-a imaginat că i se pregătea un flagrant.

Planul lui Costin fusese foarte bine pus la punct. Până când dragostea l-a orbit. El și-a „fabricat“ o carte de identitate cu fotografia lui, dar pe care a trecut datele unui om de afaceri din Bucu- rești. A mers de trei ori la sucursala băncii și a retras sume între 5.000 și 8.000 de euro. De fiecare dată, Costin a cerut și un extras de cont, pentru a ști câți bani mai erau.

La un moment dat, a anunțat că vrea să retragă 150.000 de euro. În acea zi a făcut însă marea gafă. I-a dat unei angajate a băncii, cu care flirtase, numărul lui de telefon. Funcționarii și-au dat seama curând că fotografia din cartea de identitate a celui care a scos banii nu corespunde cu fotografia clientului lor și au încercat să găsescă o soluție. Angajata le-a spus atunci superiorilor săi că suspectul i-a făcut curte și că are numărul lui de telefon. Femeia l-a sunat, și-au dat întâlnire și așa a picat hoțul în mâna polițiștilor.

Vote it up
42
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza