"Ho Ho Ho", prima comedie romaneasca despre Craciun, pe marile ecrane

Ho Ho Ho", prima comedie romaneasca ce are ca subiect Craciunul, cu Stefan Banica intr-unul dintre rolurile principale, va avea premiera de gala sambata, 21 noiembrie, de la ora 19.30, la CinemaPro din Capitala.Foto: MediaPro Pictures
 

<p>O noua productie MediaPro Pictures, "Ho Ho Ho" aduce pe marile ecrane scene memorabile in interpretarea unor actori precum Stefan Banica, Pavel Bartos, Alina Chivulescu si Valentin Teodosiu, carora li s-au alaturat tinerii actori aflati la debut Bogdan Iancu si Raisa Mihai.

Cel care semneaza regia primei comedii romanesti care are ca tema Craciunul este Jesus del Cerro, un celebru regizor spaniol care a mai lucrat in Romania, la productiile "Cu un pas inainte" (2007), "Contra Timp 1" (2008) si "Contra Timp 2" (2009).
Filmarile pentru comedia "Ho Ho Ho" au durat patru saptamani si au fost realizate in centrul comercial Baneasa Shopping City, fiind conduse de Alma Sarbu si Patricia Poienaru, in calitate de producatori.

Filmul "Ho Ho Ho", al carui scenariu este scris de Bogdan Mirica, surprinde povestea lui Horatiu (Bogdan Iancu), un baietel de opt ani care inca mai crede in Mos Craciun si care primeste drept cadou de sarbatori o zi la mall. Ceea ce ar fi trebuit sa fie o zi normala de Craciun se transforma, insa, intr-o adevarata aventura in momentul in care copilul se pierde de mama sa. El il intalneste pe Ion (Stefan Banica), un pungas deghizat in Mos Craciun, aflat in mijlocul unei operatiuni ilegale. Bogdan Iancu a declarat pentru Mediafax ca lucrul pentru filmul sau de debut nu a fost obositor si ca s-a inteles foarte bine cu echipa. "M-am inteles foarte bine si cu Raisa (Mihai, n.r.), pentru ca ma jucam cu ea mereu si cu Stefan (Banica, n.r.), pentru ca el imi facea supa de falci (il ciupea de obraji, n.r.). M-a invatat sa joc Solitaire si mi-a cantat si «Veta». Dar si eu i-am cantat Veta", a spus acesta. Micul actor a spus ca de Craciun isi doreste un robot pe roti, care sa poata fi teleghidat, unul mai bun decat cel pe care si-l doreste personajul sau din film.

Micuta Raisa Mihai a spus, in conferinta care a avut loc la lansarea filmului, ca filmarile pentru productie au fost "o aventura foarte placuta". Ea a spus ca Jesus del Cerro este "un regizor foarte placut si glumet" si ca i-a placut foarte mult parul lui.
Stefan Banica a spus ca l-a ajutat, in construirea personajului sau, faptul ca are copii. El a descris colaborarea sa pentru aceasta productie ca fiind "o provocare", deoarece el nu a trebuit sa joace un Mos Craciun clasic, ci un om care pretinde ca este Mos Craciun. "Este o experienta noua. Nu am mai facut genul acesta de filme", a spus Banica, subliniind ca unele dintre cele mai dificile momente de la filmari au fost cascadoriile pe care a trebuit sa le faca.

Un film clasic de Craciun, "Ho Ho Ho" aduce pe marile ecrane, din 20 noiembrie, o poveste despre prietenie, familie si, nu in ultimul rand, despre faptul ca nimic nu e imposibil atunci cand iti doresti ceva cu adevarat.

Filmul "Ho Ho Ho" va avea premiera in cinematografele CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, Light, Starplex, din Bucuresti, Lotus (Oradea) si Odeon (Cluj-Napoca). Filmul este distribuit de MediaPro Distribution.</p>

Vote it up
207
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza