GHID AUTO

CINE / UNDE / CUM / ACUM / NOIEMBRIE
 

POLO REVINEÎN FORȚĂ

• VW POLO

Una dintre cele mai apreciate
mașini de oraș din Europa, Volkswagen Polo, a fost relansată în acest an, aflându-se, din vară, în show-room-urile din România. Dacă nu ești atent, e posibil să te urci în ea crezând că este VW Golf, din care își trage seva designul. Noul Polo vine cu o caroserie mai ușoară, lucru care se resimte în consumul de combustibil, dar și ranforsată suplimentar, fiind notată cu cinci stele la Euro NCAP. Cel mai mic motor e un turbo pe benzină de 1,2 litri, care produce 105 CP =i are un consum mediu de 5,5 litri/100 km. Prețul de pornire este de 10.552 de euro cu TVA inclus, baniîn care intră dotări ca ABS, ESP, asistență la plecarea din rampă și airbaguri laterale.

• OPEL ASTRA

NOUL ASTRA, MAI DINAMIC

De luna viitoare,
va fi disponibil în România noul Opel Astra, o mașină care în ultimii ani s-a plasat în topul vânzărilor din țara noastră. Inspirat din designul fratelui mai mare, Insignia, noul Astra are un aspect dinamic, sportiv. Mașina vine cu un =asiu complet nou. Ampatamentul mai lung și ecartamentul mai lat aduc plusuri în ceea ce privește spațiul interior, agilitatea =i stabilitatea. Varianta de bază va veni echipată cu un motor pe benzină de numai 1,4 litri și, conform datelor neoficiale, va costa circa 14.000 de euro.

• RENAULT FLUENCE

FLUENCE PREIA ȘTAFETA DE LA MÉGANE

Prezentat oficial în septembrie,
Renault Fluence, înlocuitorul lui Mégane Sedane, a ajuns luna trecută în România. Berlina în trei volume de clasă medie este produsă înTurcia și dispune, printre altele, de un spațiu mai mare pentru pasagerii din spate și de un portbagaj uriaș, de 530 de litri. Prețul de pornire este de 12.900 de euro cu TVA.

Vote it up
99
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza