Evenimente Reader’s Digest la Gaudeamus

Anul acesta, poate mai mult decat oricand, am pregatit o serie de evenimente si oferte speciale pentru cei care ne vor vizita la Targul de carte Gaudeamus, care va avea loc in perioada 25-29 noiembrie la Romexpo. 
 

<p>Joi 26 noiembrie, la ora 17.00 va asteptam la standul editurii noastre pentru lansarea cartii Stiinta fara secrete. Cartea va fi prezentata de Luana Schidu – senior editor la Editura Reader’s Digest - si invitatul nostru special Ada Roseti, director la Discovery Networks Romania.

Vineri, tot de la ora 17.00, va avea loc lansarea cartii Reteta pentru o viata lunga. Despre aceasta carte va va vorbi nutritionistul Mirela Calutu.

Editura noastra a mai pregatit pentru vizitatorii targului Gaudeamus o gramada de oferte speciale:
•    Fiecare cumparator care ne va vizita standul va primi un voucher ce garanteaza un cadou surpriza in cazul in care, oricand in luna decembrie, cumpara un produs din noul magazin Reader’s Digest, aflat pe strada Delea Noua nr. 2, corp Matei Basarab, parter, sector 3, Bucuresti.
•    In cadrul targului vizitatorii vor primi taloane cu care se pot inscrie la concursul Reader’s Digest si pot castiga o masina in urma tragerii la sorti.
•    Cumparatorii cartii Stiinta fara secrete pot primi un cadou daca participa la quiz-ul inspirat din carte si stiu raspunsul la intrebari.
•    Pentru persoanele juridice, vom avea un catalog de produse cu discount.
•    Vom avea oferte speciale: pachete de carti grupate pe domenii (sanatate, istorie, carti pentru copii etc), cu discounturi intre 40 si 50%.
•    De asemenea, daca treceti pe la standul nostru veti putea gasi minunate cadouri pentru cei dragi. Am pregatit pentru dumneavoastra pachete pentru Craciun care cuprind: set de CD-uri, un set de DVD-uri si o carte, ambalate intr-o cutie de cadou. Discount-ul este de 45%.
•    Restul produselor se pot cumpara la stand cu o reducere de 10-50%.

Standul Reader’s Digest - stand nr 148 - nivelul 4.50</p>

Vote it up
321
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza