Editorial

 

Acum trei ani,
când am aflat că revista Reader’s Digest va apărea și în limba română, m-am bucurat. Auzisem multe despre ea. Aflasem că a reușit, într-un timp scurt, să devină cea mai citită revistă din lume, știam că este o publicație respectată pretutindeni pentru conținutul său de calitate.

Când mi s-a oferit
însă șansa de a-i fi redactor-șef, de a alege din miile de articole extraordinare pe cele mai impresionante, mai utile sau mai amuzante, am înțeles că Reader’s Digest înseamnă mult mai mult decât credeam eu. Am descoperit că în spatele filelor ei se află o comunitate minunată - 70 de milioane de cititori din peste 60 de țări – care încă mai crede cu adevărat în altruism și în puterea fiecăruia dintre noi de a ne schimba viața în bine. Oameni obișnuiți, care reacționează, se implică, înfruntă problemele cu capul sus, caută soluții și le împărtășesc celorlalți atunci când le găsesc. Oameni pentru care valoarea nu se măsoară în jeepuri, haine de firmă sau apariții la TV, ci în decență, curaj și umor. Oameni ca tine, fiindcă faptul că ai ales Reader’s Digest nu este întâmplător.

Mă bucur că, împreună
cu echipa mea, îți pot prezenta acum această revistă unică într-o formă nouă, mai proaspătă, mai dinamică, mai modernă, cu mai multe rubrici utile, dar și un site mai bogat în informații și în secțiuni dedicate ție și familiei tale. Sper să îți placă schimbările, sper să te simți bine cu noi și, nu în ultimul rând, sper să îmi scrii cât mai curând. Pentru că și povestea ta merită spusă.

Vote it up
31
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza