Covrig cu somon afumat si branza de vaci

Feliile fine de somon afumat sunt partenerul ideal pentru branza de vaci, care nu contine decat putina grasime.
 

 

<p>Timp preparare: 7 minute
Se obtine 1 portie

O portie contine:
Calorii 336
Glucide 48 g
Proteine 29 g
Grasimi 4 g (grasimi saturate 1 g)

Ingrediente
50 g branza de vaci
1 lingurita suc de lamaie
1 covrig
50 g somon afumat, taiat fasii subtiri
Piper negru
Ornare: cateva fire de marar tocate

Preparare
1. Se amesteca branza de vaci cu sucul de lamaie.
2. Se incalzeste covrigul, se taie in jumatate si se unge cu amestecul de branza si lamaie. Se presara cu fasii de somon, se adauga piper negru dupa gust si un pic de marar. Se acopera cu cealalta jumatate de covrig si se serveste cat timp covrigul este cald.

Sfat pentru reducerea grasimilor
Branza de vaci este cea mai buna alternativa la pasta grasa de branza.</p>

Vote it up
302
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza