Copiii pot deveni astronauti in Baneasa

Copiii care vor vizita centrul comercial Baneasa Shopping City pana pe 7 octombrie pot deveni astronauti
 

<p>Aici, se desfasoara in aceste zile proiectul educativ <strong>"Kids on the Moon"</strong>, care le propune copiilor o serie de incursiuni in spatiu, pentru a experimenta senzatiile astronautilor.

Proiectul include 3 parti distincte: o zona culturala, un modul terestru si un modul lunar. Zona culturala contine machete ale navelor spatiale, fotografii inedite din spatiu, dar si o replica a costumului de astronaut purtat de Neil Armstrong, primul om care a ajuns pe luna, alaturi de alte informatii legate de acest moment relevant pentru istoria omenirii.

Cei mici vor putea admira machete ale navelor spatiale si replici ale planetelor din sistemul nostru solar si vor avea ocazia sa imbrace costume de astronauti si sa paseasca in spatiu, intr-un mediu special creat pentru a reda senzatia unei calatorii pe Luna.

Ei vor participa, de asemenea, la jocuri interactive, lectii de astronomie si concursuri multimedia si vor naviga pe site-ul oficial NASA pentru a vedea imagini din sateliti transmise in timp real.

In plus, toti participantii se pot fotografia intr-un cadru tematic special, organizat de magazinul YellowStore, ca amintire a experientei primei calatorii in spatiu si vor primi din partea Baneasa Shopping City diplome, cadouri si tichete discount din partea magazinelor Bebeloo, Champion, Debenhams, Du Parei au Meme, Ecco, GAP, Kanz-Pablosky, Miniblu, Next, Okaidi si  Sergent Major.

Accesul in „spatiul cosmic” de la Baneasa este gratuit, dar e permis numai copiilor intre 6 si 10 ani, zilnic, intrele orele 12.00 si 20.00.</p>

Vote it up
228
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza