Concert caritabil pentru copii

In clubul Coyote Cafe din Bucuresti are loc diseara concertul caritabil "Fiecare copil conteaza!", dedicat copiilor cu surdocecitate
 

<p>Evenimentul caritabil, desfasurat sub sloganul intitulat "Fiecare copil conteaza!" si organizat de  Fundatiei Sense International (Romania), va incepe la ora 21.00. Concertul va fi sustinut de Jukebox, Bluemotors & Alexandra Ungureanu si Daniel Lazar Band, iar gazda evenimentului va fi Gianina Corondan.

Biletul de intrare la concert costa 30 lei si va reprezenta o donatie catre Fundatia Sense International, 15 nou-nascuti putand fi testati vizual sau auditiv cu aceasta suma.

Se estimeaza ca in Romania exista 9.000 de persoane cu surdocecitate, dintre care 3.000 de copii si 6.000 de adulti.
"Este important ca oamenii sa stie ca orice suma donata conteaza. Putini cunosc faptul ca suma de 50 de lei asigura testarea vizuala si/sau auditiva la nastere a 25 de copii nou-nascuti. Cu 500 de lei poate fi dotata o clasa cu materiale educative tactile pentru copii cu surdocecitate, iar cu 5.000 de lei, 30 de profesori se specializeaza in educarea copiilor cu surdocecitate", declara Cristiana Salomie, Director Sense International (Romania).

Mai multe detalii despe programele dedicate copiilor cu deficiente de vaz si auz se gasesc pe www.surdocecitate.ro.</p>

Vote it up
194
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza