Ce nu ai vrea să ratezi

CINE / CUM / ACUM / MARTIE
 

FILM

Weekend cu mama, cel mai nou film al lui Stere Gulea, ajunge, în sfârșit, pe marile ecrane. În urmă cu 15 ani, Luiza (Medeea Marinescu) a plecat în Spania, lăsând-o pe Cristina, fetița ei în vârstă de trei ani, în grija rudelor. Revenită în țară, femeia descoperă adevăruri șocante de care a fost ținută la distanță: fiica ei (Adela Popescu) a fugit de acasă, e dependentă de droguri și are o fetiță de doi ani pe care a lăsat-o la orfelinat. În distribuție îi mai găsim pe Gheorghe Dinică, Răzvan Vasilescu și Florin Zamfirescu.

În cinematografe din 20 martie

TV

Știi cum îşi foloseşte limba câinele tău, ca să bea apă? Cum se contorsionează o față lovită de pumn? Ce se întâmplă când un ou cade între palele unui ventilator? Dacă privești doar cu ochiul liber, nu ai nici cea mai vagă idee. Discovery Channel lansează, în martie, Time Warp, o serie de documentare în care Jeff Lieberman, om de știință, foloseşte noi tehnologii pentru a aduce minuni nemaivăzute până acum într-o formă pe care ochii noştri să o poată percepe.

În fiecare duminică, pe Discovery Channel, de la ora 17.00

CARTE

Semnat de scriitoarea americană Sara Gruen, Apă pentru elefanți este un roman care descrie o superbă poveste de dragoste cu doi protagonişti din lumea sclipitoare, dar plină de tragedie a circului american din anii ’30, în perioada Marii Crize. Cartea va fi ecranizată anul acesta, fiind deja publicată în peste 40 de țări, cu vânzări de peste trei milioane de exemplare.

În librării din martie

INTERNET

Asociația pentru Protecția Consumatorilor și Junior Achievement au lansat, în premieră, un site ce oferă gratuit lecții de gestionare a bugetului familial. Având opt secțiuni, ghidul e util oricui își pune să administreze corect banii săi și ai familiei.

Accesibil gratuit pe www.bugetulfamiliei.ro

CD

După cinci ani de absență, legendara trupă U2 revine cu un nou album. Scris și înregistrat în mai multe colțuri ale lumii, No Line On The Horizon e cel de-al 12-lea album de studio al formației. Primul single, Get On Your Boots, a fost deja prezentat deje lansat pe 18 februarie, fiind foarte bine primit.

În magazine din 3 martie

Vote it up
15
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza