Ce nu ai vrea să ratezi

 

FILM

Los Angeles, 1928. Christine Collins (Angelina Jolie), o mamă singură, îşi ia la revedere senină de la Walter, copilul ei de nouă ani, şi pleacă la serviciu. Când se întoarce acasă, dă de un coş-mar: fiul ei dispăruse. Peste cinci luni, polițiștii îi aduc înapoi un alt copil. Filmul Schimbul redă povestea adevărată a unei femei care luptă pentru a-și recâștiga fiul.

În cinematografe din 16 ianuarie

DVD

Inspirat după piesa cu acelaşi nume ce s-a bucurat de un succes uriaş, Mamma Mia e un film musical de proporții epice, cu o distribuție de mari vedete şi melodii ale trupei ABBA. Sophie (Amanda Seyfried), îşi caută tatăl înainte de nuntă. Nu ştie cine e, așa că citeş-te vechile jurnale ale mamei sale (Meryl Streep). Află că există trei variante, prin urmare face trei invitații.

În magazine din ianuarie, 29,9 lei

CARTE

În Japonia secolului al XVI-lea, să fii kabuki („destrăbălat“) însemna să sfidezi con-vențiile, îmbrățișând noul. Așa i se va spune lui Okuni, fata de la țară care își află vocația și dragostea în dans. Ea e eroina acestei impresionante cărți semnată de Sawako Ariyosi.

În librării din ianuarie, 45 lei

TV

Sub titlul Lumea de mâine, Discovery Channel difuzează începând din ianuarie o serie de 14 documentare despre viitor. Serialul îți va arăta, în fiecare sâmbătă, cum ar fi să avem oraşe în adâncul ocea-nelor și trenuri care urcă în văzduh sau cum am putea să trăim mai bine de 150 de ani.

Primul episod pe 3 ianuarie, ora 22.00

CD

După 18 ani, trupa Guns N’Roses revine cu un nou album. Produs de Axl Rose, Chinese Democracy a fost interzis în China.

În magazine din ianuarie, 29,9 lei

Vote it up
58
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza