Ce nu ai vrea să ratezi

CINE / UNDE / CUM / ACUM / IANUARIE
 

• SPECTACOL

La început de an, Sala Palatului din Capitală se va transforma într-un patinoar pentru un spectacol de balet pe gheață care a facut înconjurul lumii și a făcut să vibreze sufletele a sute de mii de oameni din întreaga lume. Este vorba de show-ul Moscow on Ice Circus,
un eveniment susținut de celebra trupă fondată de Iuri Niculin.

Sala Palatului, 22 ianuarie, ora 19.00, preț bilete 40-100 de lei

• CD

La patru ani de la dispariția dintre noi a regretatei Laura Stoica, fanii se pot bucura din nou de vocea ei. Noul album, Vino,
conține 10 piese la care a lucrat =i pe care n-a apucat să le termine.

În magazine, în ianuarie, preț 22,9 lei

• FILM

Recompensat în 2009 cu Marele Premiu la Festivalul Anonimul, filmul Cealaltă Irina
spune povestea lui Aurel (Andi Vasluianu) =i a Irinei Jianu (Simona Popescu), un cuplu care se stabile=te în Bucure=ti, cu speranța unei vieți mai bune. Aurel se angajează ca bodyguard într-un mall, în timp ce Irina obține un post în Egipt. În ziua reîntoarcerii ei acasă, Aurel prime=te un telefon de la Cairo, prin care află că soția lui s-a sinucis.

În cinematografe, în ianuarie

• CARTE

Un album de versuri =i fotografii despre deliciile detaliilor cotidiene, Petală,
sub semnătura lui Alexandru Andrieș, poate fi considerat o carte-eveniment. Volumul, ce însoțește și cel mai nou material audio al artistului, reproduce și imagini din arhiva personală.

În librării, în ianuarie, preț 56,9 lei

• TV

Timp de peste 20 de ani, americanul Charlie Vandergaw a trăit alături de ur=ii din sălbăticia Alaskăi. Și-a clădit astfel o relație unică, dar controversată cu animalele. Acum, pentru prima dată, Charlie a permis camerelor de filmat să surprindă un sezon întreg din lumea sa, în documentarul serial Singur printre urși.

Premiera, pe 5 ianuarie, ora 21.00, Animal Planet

Vote it up
46
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza